Stad & Ambt

Stad & Ambt is een kwartaaluitgave van de Stichting Historische Kring Stad & Ambt Almelo.

Stad & Ambt verschijnt onder verantwoordelijkheid van de redactie vier maal per jaar: in januari, april, juli en oktober.
De redactie stelt zich ten doel met kwaliteitsartikelen over de (recente) geschiedenis van Almelo en omstreken een bijdrage te leveren aan het behoud van ons cultuurgoed en de geschiedenis van Stad en Ambt levend te houden.
Artikelen kunnen worden gestuurd naar de redactie van Stad & Ambt.

Stad & Ambt doet tevens verslag van de activiteiten van het bestuur en geeft een terugblik op de lezingen van het winterseizoen.

Voor € 23,- per jaar ontvangt u het kwartaalblad en kunt u deelnemen aan de activiteiten van de stichting.
Meld u hier aan als donateur of mail voor een abonnement naar Hans Krol: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Losse nummers kosten € 4,50. Ze zijn verkrijgbaar bij de secretaris van de stichting, H. Leusman,
Ze zijn ook verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

Boekhandel Almelo    Grotestraat 20
Boekhandel Broekhuis   Koornmarkt 24